Huskeliste (0)

SIGDAL KJØKKEN

Amfi Eik Melis

Amfi Eik Melis

Et åpent og plassrikt kjøkken med hvite fronter, hvit Corian benkeplate og hvite grep som gir et helhetlig inntrykk. Dette er et kjøkken du lett kan fornye med små detaljer.

Et åpent og plassrikt kjøkken med hvite fronter, hvit Corian benkeplate
og hvite grep som gir et helhetlig inntrykk. Dette er et kjøkken du lett
kan fornye med små detaljer.
Amfi Lakriz

Amfi Lakriz

Amfi skaper en spennende kontrast. Med corian benkeplate og integrerte hvitevarer er dette rommet for design entusiasten. Amfi er her vist med Gloss overskap i hvit høyglans-finish som skaper en spennende kontrast. Med corian benkeplate og integrerte hvitevarer er dette rommet for design entusiasten.

Bello

Bello

Bello byr på mange muligheter. Det er et klassisk og stilrent kjøkken med små, røffe detaljer. En plassrik kjøkkenøy med romslig sittebenkog rettveggs-montert innredning som gjør kjøkkenet sosialt og funksjonelt. Bello har vitrineskap med sprosser og leveres i hvitmalt MDF.

Faz Palett

Faz Palett

Her vises et Faz kjøkken med hvite fronter opp mot en lekker gråmalt vegg, noe som skaper en lekker kontrast. Løsningen har innfelt takventilator og veggpanel i aluminium.

Gloss

Gloss

Modellen Gloss er her vist med integrerte løsninger, ståldetaljer og mørk benkeplate som skaper en røff kontrast til de hvite dørene.Her er det glatte overflater og kontraster i detaljene som gjelder. Med blank foliert overflate skapes en lys og lett romfølelse.

Herregaard Eik Palett

Herregaard Eik Palett

 

Bruk tiden på et romantisk gråmalt heltre-kjøkken som Herregaard
Eik Palett. Med sprosser, listedetaljer, herregårdshette i gruedesign og
Cesarstone benkeplate, får kjøkkenet et klassisk og eksklusivt uttrykk.

Bruk tiden på et romantisk gråmalt heltre-kjøkken som HerregaardEik Palett. Med sprosser, listedetaljer, herregårdshette i gruedesign ogCesarstone benkeplate, får kjøkkenet et klassisk og eksklusivt uttrykk.