Huskeliste (0)

KJØKKEN

LØSNINGSORIENTERT KJØKKENLEVERANDØR

LØSNINGSORIENTERT KJØKKENLEVERANDØR

Prosjektleder Johannes Jøssang hos Helge Klyve AS er snart i mål med 19 nye leiligheter i byggetrinn 4 på Sanden Brygge i Larvik. Fra før er det bygget 72 leiligheter her, og det skal bygges ytterligere 60. Kjøkkenleveransene er Sigdalkvalitet fra CF.

ALT PÅ ETT STED!

ALT PÅ ETT STED!

Planlegg ditt nye kjøkken sammen med oss. Slik hjelper vi deg.

KJØKKEN-FORNØYD I PORSGRUNN

KJØKKEN-FORNØYD I PORSGRUNN

– Kjøkkenet i den nye leiligheten er større enn hva vi hadde i eneboligen vi solgte. Med stor hjelp av Randi Henriksen hos CF Aasland fikk vi mer kjøkken enn hva vi forventet. Her er løsninger og detaljer som har gjort oss kjempefornøyde!

SIGDAL SATSER PÅ SPESIALPRODUKSJON

SIGDAL SATSER PÅ SPESIALPRODUKSJON

Den store fabrikken til Sigdal i Eggedal har i alle år drevet spesialproduksjon av skap, hyller, dører og lignende for kunder. Fortsatt ønsker Sigdal å være en kvalitetsleverandør som strekker seg langt for kundene.

SUPERFILTER FJERNER MATLUKT

SUPERFILTER FJERNER MATLUKT

PlasmaMade-filteret løser problemet med matlukt på kjøkkenet. Tradisjonelle kullfiltere må byttes jevnlig og skaper ekstra støy. Filteret kan monteres i alle type vifter og er ikke avhengig av ventilasjonskanaler.

FORNØYDE PROSJEKTKUNDER

FORNØYDE PROSJEKTKUNDER

Foto: Lundhs/Morten Rakke, benkeplaten er fra Lundhs Emerald fra Lundhs Real Stone.

Flere store totalentreprenører velger å kjøpe kjøkken, bad og garderobe fra CF. Et godt eksempel var leveransene fra CF Sandefjord til 58 leiligheter i Veidekke-prosjektet Framnes i Sandefjord. CF leverer også hvitevarer og ventilasjon.