Huskeliste (0)

ENKLERE HANDEL MED PROFFIT

Med både varehus og kontor på mobilen, nettbrettet eller laptopen blir det enklere å holde oversikt over alt fra varebestillinger og befaringer, til timeforbruk og fakturaer.

I samarbeid med Holte har vi utviklet PROFFIT – en portal som gir proffkundene våre tilgang til varehus og proffavdelinger hele døgnet. Med all dokumentasjon samlet på ett sted, er det lett å bli glad i systemet. I tillegg er det svært enkelt å bruke.


– PROFFIT er et nytt digitalt verktøy med flere funksjoner. Systemet er noe mer enn bare E-handel, for her finner proffkundene i tillegg apper for befaring, tilbud, timelister, faktura og FDV, sier kjededirektør, Erik Ilestad i CF.

 


Nyttige funksjoner

Appen for befaring er et effektivt hjelpemiddel for deg som byggmester. Mens du går rundt og prater med kunden, kan du ta bilder av det som skal gjøres og skrive notater eller tegne på din mobiltelefon eller nettbrett. 

Appen for tilbud gjør det enklere både å lage og sende tilbud. Hvis du for eksempel har fått forespørsel om å bygge en stor garasje, kan du finne kalkyleunderlaget fra din kontakt i CF, estimere tidsforbruket og legge til påslaget før du sender tilbudet.

Appen for E-handel er kjekk å ha når du trenger materialer. Logg deg inn i PROFFIT. Her ligger prisene dine inne, og her kan du bestille, sende forespørsel til proffavdelingen, og laste ned FDV og brosjyrer.

Du kan også lage favorittlister, ha flere handlekurver, søke, filtrere, opprette byggeplasser og se ordre og fakturaer.

En egen app for faktura gjør det enkelt å viderefakturere fakturaen fra CF og legge på påslag på hver enkelt linje. Du kan også importere timer brukt på prosjektet. Fakturaen kan printes og sendes, sendes som e-post eller som EHF – elektronisk handelsfaktura.

PROFFIT er kompatibelt med Smartkalk, som er kalkulasjonsprogrammet til Holte.

Du kan bruke PROFFIT på din mobil, nettbrett eller laptop – du kommer ikke til å angre!

 

Se filmene om PROFFIT!

Bruk av e-handel

Ny fakturafunksjon

Befaringsapp

Slik fører du timer