Huskeliste (0)

MURSENTER I SANDEFJORD

Mursenteret til Carlsen Fritzøe i Sandefjord er unikt i sitt slag og et godt eksempel på hvordan proffkundene kan hente kunnskap og kompetanse hos sin byggevareleverandør.

Siden etableringen i 2010 har satsningen for lengst ført til flere murerkunder og stor oppmerksomhet blant arkitekter og deres kunder og oppdragsgivere. Senteret er dessuten blitt et kjærkomment treffpunkt for fagfolk og viser hvordan Carlsen Fritzøe satser på og tar vare på bredden av proffkundene sine. En rekke leverandører viser produkter og løsninger i dette kunnskapssenteret.

– Mange arkitekter tar med sine kunder hit, likeså mureren. Her kan man velge det beste produkt for jobben og få demonstrert løsningene. For en arkitekt som vurderer bruk av tegl, kan vi vise en fyldig vegg med produktene utstilt. Eller vi kan vise fullskala modeller med pussløsninger og hvordan vi kan jobbe med strukturer og farger. Å betjene arkitektene og proffkundenes kunder er en viktig service, sier ”murersjef” Anders Forsberg hos Carlsen Fritzøe i Sandefjord.

– Murersiden ble lenge stemoderlig behandlet. Byggevarekjedene har naturlig nok hatt hovedfokus på byggmesterne. Nå oppsøker murerne oss fordi de ser at vi har et bredt varesortiment som passer ulike typer prosjekter. Vi kan bistå dem med faglig problemløsning og gode råd om riktige produkter, sier Anders Forsberg.

 

I mursenteret vises produkter innen gulv- og veggflis, alt innen mur, puss og betong, pipeløsninger, hulldekker og epoxyprodukter. I tillegg arrangerers det kurs og fagmøter, både på dag- og kveldstid, i samarbeid med leverandører.

 

Kontaktpersoner til mursenteret i Sandefjord: